Η Εταιρεία

Το εργοστάσιο της επιχείρησης ΑΦΟΙ ΓΚΑΝΗ Α.Β.Ε.Ε., είναι εγκατεστημένο σε ιδιόκτητη οικοπεδική έκταση 100 στρεμμάτων στον Μυλοπόταμο Δράμας.

Διαθέτει:

  • κτίρια παραγωγής και αποθηκών, εμβαδού 12.000 τ.μ.
  • γραφεία σε δύο ορόφους εμβαδού 900 τ.μ.
  • κορμοπλατεία 80 στρεμμάτων

Η επιχείρηση ΑΦΟΙ ΓΚΑΝΗ Α.Β.Ε.Ε., για τις κτιριακές εγκαταστάσεις παραγωγής και γραφείων καθώς και για την αγορά και εγκατάσταση του σύγχρονου εξοπλισμού παραγωγής, επένδυσε άνω του ποσού των 12.000.000 €.

Κυριότερα εκ των μηχανημάτων της γραμμής παραγωγής είναι:

  • Συγκρότημα καρφωτικής, ισχύος 110 ΗΡ, με αυτόματο τροφοδότη πρώτης ύλης για την κατασκευή παλετών (αυτόματο κάρφωμα, πυρρογράφηση, ντάνιασμα), ελεγχόμενης λειτουργίας με ηλεκτρονικό υπολογιστή, δυναμικότητας 4.200 παλετών ανά οκτάωρο.
  • Δύο μηχανήματα πρίσης κορμών (καταρράκτες) Primultini Ιταλίας, εφοδιασμένα με αυτοματισμούς με ηλεκτρονικούς επεξεργαστές, κάμερες και προγράμματα τηλεκατεύθυνσης φορτίου κορμών. Έχει δυνατότητα κοπής με μεγάλη ακρίβεια και η παραγωγική του δυναμικότητα είναι 500 κυβικά μέτρα o ένας καταρράκτης και 300 κυβικά μέτρα ο δεύτερος, ανά οκτάωρο, στρογγυλής ξυλείας
  • Λεβητοστάσιο που περιλαμβάνει, 3 ξηραντήρια και θαλάμους απεντόμωσης συνολικής ισχύος 54 ΗΡ και 1 λέβητα με ισχύ 15 ΗΡ , χωρητικής δυνατότητας 200 κυβικών μέτρων ο κάθε φούρνος.

Για τις ανάγκες της η εταιρεία, διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα (νταλίκες), περονοφόρα, διάφορα αυτοκινούμενα δασικά μηχανήματα και δικό της συνεργείο για τα παραπάνω οχήματα.

Κατάλογος προϊόντων